KÜTAHYA / MERKEZ - Kızılcaören İlkokulu

Nis

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ BU NEDİR ETKİNLİĞİ VE GRAFİTİ ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

23 NİSAN BAYRAMININ 104.YILI  OKULUMUZ TARAFINDAN NEŞEYLE KUTLANDI.

Nis

Kütahya Diyanet İşleri Müdürlüğü tarafından okulumuzda ''Ahiret Bilinci'' semineri verildi.

Nis

Okulumuzda Diyetisyen Sümeyye KORKMAZ tarafından Sağlıklı Beslenme ,Sağlıklı Yaşam konulu seminer düzenlendi.

Nis

KÜTAHYA BELEDİYESİ UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE BİRİMİ  TARAFINDAN OKULUMUZ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER VERİLDİ.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Tematik Kelime Kartları HazırlanmasıEtkinliği

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği

Mrt

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Elif KARAOĞLAN tarafından velilere yönelik seminer düzenlendi.

Mrt

Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır. Amacı, halkın kütüphanelerden daha iyi şekilde yararlanmasını, kütüphanecilik mesleğinin tanınmasını sağlamak,

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ MASAL OKUMALARI ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen Kuşaktan Kuşağa İletişim seminerinde Aile Danışmanı/Yazar İsmail BAŞBUNAR , okulumuz öğretmenleri ve velilerine yönelik verdiği eğitimden dolayı teşekkür ederiz.

Hoşgeldin; Rahmet, Bereket ve İbadetin Ayı Ramazan

Mrt

Çanakkale Zaferi'mizin 109.yılı  kutlu olsun.

20.03.2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 11:00'DE KUŞAKTAN KUŞAĞA İLETİŞİM SEMİNERİ

Mrt

Milli mücadelemizin ruhu,bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızın 103.yılı kutlu olsun.